Īsumā par filmu:
Nu ko varu pateikt,viena no labākajām filmām ko esmu redzējis,filma būtiski ir par diviem astronautiem, kuri ir ļoti populāri aktieri,tiks pieminētu zemāk, un viņiem notiek tā teikt avārija un tālāk sākas vislabākais,ko protams nestāstīšu,filma ir bomba,iesaku visiem noskatīties.
Galvenie aktieri:
Vairāk par filmu:
Treileris: YouTube
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt1454468/
Filmas reitings:
No manis 10+/10
IMDb: 8.1/10
Forša, prātā paliekoša filma 9/10
un Sandras Bullokas kājas 10/10
Nu ja jau uzspied, tad nu būs jānoskatās. ))
Ka iznāca filma tā gāju uz kino un skatījos filma ir super))
Laba filma izskatas
Laikam būšu vienīgais, kuram nepatika šī filma..
Filmas sižets tāds vienmuļš, nav negaidītu pavērsienu, viss notiek vienā vietā, tas manuprāt padara filmu tādu ne tik interesantu..
Filma tīri tā neko. Visu filmas garuma likās, ka notiek viens un tas pats, bet kad pienāca beigas, tad kaut kā sapratu, ka šīj filmai tomēr ir jēga.
Dodu 8/10
esmu skatijies trileri iskatās iespaidīga gaidu kad varēs kompi noladēt un noskatities. Negribu iet uz kino
dodu tēv +
esmu skatijies trileri iskatās iespaidīga gaidu kad varēs kompi noladēt un noskatities. Negribu iet uz kino
dodu tēv +
jau sen var..
jau sen var..
vai tad ari ir latviski ?
vai tad ari ir latviski ?
diezvai latviski būs,bet nu angliski ja saproti,vari jebkur noskatīties.
Redzeju
Laba
Redzēju intresants stāsts un godīgi tad liek aizdomāties par kosmosu bet bieži vien bija pārāk garlaicīgi.
4/10.
Biju uz šito jau laiku atpakaļ. Bez 3D izskatītos booring. Liktu filmai 8/10.
aktieri jau nu tur ir bombīgi.
itkā jau ir nokačāta filma uz pc, bet nekādi nav garstāvokļa saņemties noskatīties. :/
edit:
kā arī. aprakstu gribējās, maķenīt garāku. ne jau baigi izvērstu, bet nu vismaz ievadu tādu, lai būtu vēlme noskatīties.
aktieri jau nu tur ir bombīgi.
itkā jau ir nokačāta filma uz pc, bet nekādi nav garstāvokļa saņemties noskatīties. :/
edit:
kā arī. aprakstu gribējās, maķenīt garāku. ne jau baigi izvērstu, bet nu vismaz ievadu tādu, lai būtu vēlme noskatīties.
Tur nav ko rakstīt vairāk,tici man,es nerakstīšu to interesantāko. : )
jā man bija izvēle vai uz šito vai uz slikto opi. loģiski ka uz slikto opi aizgāju
Man gan šī filma likās ļoti garlaicīga.